T'has fixat mai en el despertar de l'herba? Quan el sol comença a brillar, de bon matí, cada tija d'herba, com si de les agulles d'un rellotge es tractes, comença a aixecar-se cap al cel. Seu enmig de l'herba humida de rosada, mira-la detingudament fins que desperti. De cop i volta el teu cor farà un salt, hauràs format part del tot, te n’adonaràs de tot el que ens passa desapercebut cada dia, cada instant. Ens deixem endur pel ritme accelerat de vida, per la cabòries del dia a dia i ens oblidem de nosaltres mateixos i del que realment és important, del que ens pot aportar felicitat vertadera i no efímera. Viure la vida amb serenitat i de manera positiva és un plaer que podem anar cultivant mica en mica, pas a pas, aprofitant cadascuna de les engrunes de felicitat que ens anem trobant pel camí. Només fa falta que anem obrint tots els sentits, ens informem, motivem, perdem la por al canvi, ens autoobservem, qüestionem els valors pels quals ens regim i que estem transmetent a les noves generacions i, sobretot, trobem espais on, de tant en tant, ens podem aturar i deixar que les engrunes de serenitat vagin formant cada vegada més, part de la nostra vida. Aquí en teniu un. Benvinguts i benvingudes al bloc!

divendres, 30 de setembre del 2011

Com educar avui pel demà?

Format i informa't!

Com educar avui pel demà?  Proposta per un model integral de centre d'innovació educativa
Projecte de recerca amb llicència d'estudi (modalitat A) concedida pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya per al Curs 2007-2008.

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Laura Teixidor Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons